direcció

El meu recorregut comença als 22 anys com a mestra i psicòloga des de l’escola, i desprès com a formadora de professionals i terapeuta i durant tots aquests anys acompanyant als infants i a les seves famílies i als professionals, he anat formant-me per anar posant coneixement, experiència i llum en les vinculacions que es generen entre les persones i la seva complexitat emocional.

Amb il·lusió, tendresa , sentit comú i aprenentatges, estic a la vostra disposició per ajudar-vos a interpretar les connexions, de vegades invisibles als ulls però no al cor, que ens porten molt dolor. Estic formada i treballo a partir de la mirada sistèmica, emocional i corporal.

I estic encantada de poder compartir aquesta tasca amb un equip de professionals d’una gran formació i d’una gran qualitat humana .Desitgem poder acompanyar-vos en aquest moment de vida en el que necessiteu una mirada i escolta externa.”

equip

Gemma Bosch

Llicenciada en Educació Física, INEF [col. 11143], terapeuta corpo­ral integrativa, formada en tècniques gestàltiques per a adolescents.

Neus Solé

Psicòloga [col.18831], formada en teràpia familiar sistèmica i en psicopa­tologia clínica infanto juvenil.

David Briet

Llicenciat en Psicologia, formació en intervenció amb infància i adolescència, art teràpia, caixa de sorra.

Carme Molina

Mestra i psicomotricista terapèutica, formada en pedagogia sistèmica.

col·laboren

Carles Parellada

Llicenciat en Magisteri, Màster en psicomotricitat, pedagogia sistèmica i teràpia familiar.

Teresa Godall

Professora de l’UB i cofundadora de l’Associació PiklerHengsten­berg de Catalunya. Formadora de mestres.

Alfredo Hoyuelos

Doctor europeu en Filosofia i Ciències de l’Educació. Diplomat en Magisteri. Es expert en l’obra pedagògica de Loris Malaguzzi.

Carme Thió

Psicòloga infantil, assessora de famílies i professionals, formadora de l’ICE de la UAB, autora de llibres i articles de referència.

Maria Antònia Riera

Doctora en Pedagogia. Responsable dels Estudis de Grau d’Educació Infantil i és directora del Màster oficial de la UIB .

Teresa Feliu

Llicenciada en Filosofia. Mestra d’Educació Primària. Postgrau de patologia del llenguatge. Formació en audio-psico-fonologia (Mètode To­matis) a Barcelona i París.

Alicia Molina

Llicenciada en Filologia Catalana a l’UB. Mestra d’ESO. Narradora oral amb molta experiència (1997), fa sessions de contes per a nens i per a adults.

Mercè Parés

Llicenciada en Magisteri. Especialista en música i formadora. Sotsdelegada dels Serveis Territorials del Baix Llobregat. Experta en assessorament a equips formatiu.

Xavier Garriga

Llicenciat en Belles Arts. Professor de cicles formatiu GS. Formador de l’ICE a l’UAB. Format en pedagogia sistèmica i constel·lacions familiars.

Jordi Vilaseca

Mestre i pedagog. PDG per la Bussines School d’ESADE. Màster pedagogia sistèmica. Vicepresident i director pedagògic de la Fundació Joviat.

contacte

Per qualsevol dubte, suggeriment, o si vols més informació de qualsevol dels cursos d’aquest apartat no dubtis en escriure’ns al formulari següent:

08440, Cardedeu

C Lluís Llibre, 29

686 846 144

Servei al client